Πρώτες Βοήθειες
Search macephemera:: everyday news & support for the greek mac users
RSS Feeds
Φιλικά Sites
Forums
| macephemera:: everyday news & support for the greek mac users :: Forums :: Οι άνθρωποι :: Whatever |
| Φουλ του Μακ | << Previous thread | Next thread >> | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: macadmin, KennyDopeGR, PiratX, georgeadams, artech, chris, maktoumpis, HAL9000, isoto, tmants, ararat12
|
| Author | Post | ||
| tekila |
| ||
![]() Registered Member #2102 Posts: 433 | ειναι γνωστο και ευκολα κατανοητο το ποσο ακουμπαει η apple για διαφημιση σε ταινιες του hollywood. στο ugly betty θα συνφωνησαν μικροτερη τμη. καποτε πριν απο χρονια σε ενα καταστημα του εξωτερικου ο υπαληλος μου ειπε!! ... δειτε .. και στις ταινιες του hollywood μονο mac εχουν.. αρα ειναι τα καλυτερα.... ηθελα τοσο πολυ να τον χαστουκισω.... οχι για το καλυτερα... [ Edited Sat Jun 06 2009, 12:40:03 ] | ||
| Back to top | | ||
| MacPro_13 |
| ||
![]() Registered Member #2286 Posts: 166 | Ναι ώντος συμφωνώ μαζί σου simonK και νομίζω και στον Κώδικα Da Vinci η γυναίκα ή ο καθηγητής δεν θυμάμαι έιχε mac . Επισκευθείτε το http://gfn-gr.blogspot.com για τεχνολογικά νέα . 68%How Addicted to Apple Are You? | ||
| Back to top |
| ||
| Spiros20 |
| ||
![]() Registered Member #2010 Posts: 307 | Και στο Prison Break και στο Boston legal και στο Heroes(αυτές τις σειρές έχω δει μόνο) | ||
| Back to top | | ||
| MacPro_13 |
| ||
![]() Registered Member #2286 Posts: 166 | Ναι στο heroes το θυμαμαι και εγώ έβλεπα κάποια στιγμή και εγώ. Τώρα για τα υπολοιπα ούτε ενα επισόδιο δεν έχω δει . Επισκευθείτε το http://gfn-gr.blogspot.com για τεχνολογικά νέα . 68%How Addicted to Apple Are You? | ||
| Back to top |
| ||
| MacFel |
| ||
![]() Registered Member #541 Posts: 252 | Πάντως και άλλες φορές που έχω δει τον Γ.Π με Mac κυκλοφορεί. Δε νομίζω να πληρώνεται γι' αυτό. Εδώ η Rainbow δεν έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί με συμβατικούς τρόπους διαφήμισης, λέτε να κάνει χορηγίες κορυφαίων πολιτικών; Once you go Mac, you never go back | ||
| Back to top | | ||
| antzen |
| ||
![]() Registered Member #2145 Posts: 278 | Λετε οι πολιτικοι μας να ειναι μπλεγμενοι με μιζες και απο την apple εκτος της siemens???? | ||
| Back to top | | ||
| MacPro_13 |
| ||
![]() Registered Member #2286 Posts: 166 | Δεν νομίζω φίλε μου διότι η apple είναι σοβαρή εταιρία και δεν νομίζω να μπλέκονταν σε σκανδαλα όπως αυτό της Siemens . Επισκευθείτε το http://gfn-gr.blogspot.com για τεχνολογικά νέα . 68%How Addicted to Apple Are You? | ||
| Back to top |
| ||
| onar21 |
| ||
![]() Registered Member #2122 Posts: 148 | ποια rainbow ρε παιδια? οι τυπαδες ειναι αναπηροι τι να ασχοληθουνε με διαφημιση... δεν ξερουν τι τους γινεται. Απορω πως δεν τους εχουμε παρει με τις ντοματες τοσα χρονια.... I've gone Mac and i never go back | ||
| Back to top | | ||
| makimed |
| ||
![]() Registered Member #2257 Posts: 18 | Και η Apple παιδιά καλά θα έκανε τελευταία να μην έχει τόσες ζημιές στα μηχανήματα, γιατί δεν φτάνει μόνο η διαφήμηση τελικά... Θεωρώ απαράδεκτο πχ το iphone και την τιμή του, αλλά ο κόσμος είναι χαζός, το παίρνει για τα gadgetάκια του ενώ σαν τηλέφωνο είναι άχρηστο, στην ίδια τιμή παίρνεις αστέρι σε άλλες μάρκες που κάνουν παπάδες, και δεν τελειώνει η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι, ούτε παθαίνει η οθόνη μόλις πιτσιλιστεί... 3 φίλοι το πήραν , παίξανε και τώρα πήραν κι ένα σοβαρό τηλέφωνο να κάνουν τη δουλειά τους γιατί επαγγελματίες είναι, έπρεπε να φορτίζουν 2 φορές τη μέρα | ||
| Back to top | | ||
| makimed |
| ||
![]() Registered Member #2257 Posts: 18 | Αυτοί που με πείσανε να πάρω mac, και δεν μου είπανε ότι έπρεπε να πάρω και windows για να κάνω δουλειά γιατί η apple δεν καταδέχεται να στηρίξει τα πιό κοινά λογισμικά..... Το μηχάνημα βέβαια δεν έχω παράπονο, 1 μήνα το έχω καλά πάει... με τον καιρό θα δείξει | ||
| Back to top | | ||
| Go to page << >> | |
Powered by e107 Forum System
Welcome Guest
Currently Online (26)
Members: (4)
Guests: (22)
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
|
Extra Information
Hit Counter
This page today...
total: 23
unique: 3
This page ever...
total: 2413
unique: 507
This Site ...
total: 2817386
unique: 521147
Most online at once: 187
(Members: 9, Guests: 178)
on Thu Jul 09 2009, 00:31:09
Members on Today: 72
They are: gourou, thmangr, sfrag, mtsouk, spyros_1, christav, Daemon, macdinos, System, PiratX, Lid_989, soniasim, LightSpeed, Maclander, Giorgio!, markos, spdphoto, kostas_apple, chris, Achilleas, Antony, rounikos, kostas pk, MacXrst, Sokin, makosaris, Garish82, johnroll, Avvarroch, d3mr21, Dr. J, gnoul, parmalid, CaptainMorgan, nikos13, kfoynt, appleater, assasin69, manosbar, fmayakos, thrilos, acharetidis, thanos, adam, aian, sealonep, macakas, shobu, mengreco, geomos, stigmes, caliente, Nasosfotako, filios, mpampispal, GKal, Valantis, gavos, loop46, @ndy, dony, diofot, maclamia, DeGarmo, lefkasboy, ststam, gsbets, Vasnou, argy, aronidis, jig, Watcher
Colour Key:Administrator
Forum Moderator
Member
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
...σαν να λέμε δηλαδή 'κρύο' ή 'ζεστό΄λευκό. Κάτι σαν ...τις λάμπες δηλαδή! lol
09 Sep : 14:44
Ζευγάρι τα iPhone τα 4αρια: Ένα επαγγελματικό & ένα προσωπικό. Να σας πω βέβαια και για μια ελαφρά διαφορά στις αποχρώσεις της οθόνης: Η μία με πιο έντονο λευκό, η άλλη πιο κιτρινωπή. Η πιο κιτρινωπή βέβαια έχει δουλέψει μόλις 4-5 ώρες. Διαφορετικοί προμηθευτές ή ώρες χρήσεις; Μάλλον το πρώτο φαντάζομαι...
09 Sep : 02:24
@cghera κανενα προβλημα προβλημα ... θα πηγαινει πολυ γρηγορα και δεν θα το προλαβαινεις μονο αυτο ειναι το προβλημα!
08 Sep : 16:02
Ρε παιδια, ειναι κανεις απο εδώ που μένει Λονδίνο να μου δώσει μια μικρή βοήθεια με τα σπιτια? Μετακομίζω απο Εδιμβούργο στο Λονδίνο.
PM οποιος θέλει
PM οποιος θέλει
08 Sep : 14:23
Θέλω να βαλω ένα seagate momentus XT σε ένα macbook core 2 duo. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;
08 Sep : 12:33
micro sim δίνει πάντως αν ζητήσεις.
Ίσως και αν έχεις μεγάλη επιδότηση να σου βρουν και iphone ...
Ίσως και αν έχεις μεγάλη επιδότηση να σου βρουν και iphone ...
08 Sep : 01:23
πχ κανω δεξι κλικ σε ενα αρχειο , παω πανω απο το "Open with" , και πρεπει να κανω αριστερο κλικ για να μου βγαλει τις επιλογες.
07 Sep : 17:20
επαθα κατι που δε ξερω πως φτιαχτεται.Παταω με το ποντικι πχ στο "finnder" και μετα δε μου βγαζει το μπλε φοντο για να πατησω που θελω να παω.Πρεπει να ξανακανω κλικ δυο φορες.Ελπιζω καποιος να καταλαωε τι εννοω.Εχω κανει και restart αλλα τπτ.
07 Sep : 02:05
Ρε παιδιά καθώς συμπλήρωνα την αίτηση του iPhone 4 Case Program, έκανα ενα λάθος και πήγα πήγα πίσω να το διορθώσω, και απο τότε δεν μου δέχεται το serial number! γιατί αφου δεν την ολοκληρωσα!
06 Sep : 17:23
Και παρεπιπτόντως, στο site της isquare (και των υπόλοιπων μεταπωλητών) δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός Ελληνικής - Αγγλικής έκδοσης στο Mac Mini, ακριβώς επειδή δεν διατίθεται με πληκτρολόγιο. Από αυτό και μόνο μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά της Αγγλικής με την Ελληνική έκδοση...
06 Sep : 10:17
Από τη στιγμή που ο επίσημος αντιπρόσωπος τα διαχωρίζει σε "Ελληνική" και "Αγγλική" έκδοση, εσύ κάθεσαι και κολλάς στην κάθε κοτσάνα που μπορεί να έγραψε ο κάθε άσχετος στο "antoniou.gr"??? Μη κολλάτε έτσι ρε παιδιά... Και δεν υπάρχει ελληνικό Mac OS X όπως το αναφέρει ο τύπος στο site... Τον εξελληνισμό τον κατεβάζεις και τον εγκαθιστάς αν θέλεις, δεν είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό.
06 Sep : 10:16
Ναι αλλά αν διαβάσετε πιο προσεκτικά η Ευρωπαική έκδοση έχει μόνο Αγγλική,Ελληνική και Γερμανική γλώσσα λειτουργικού.Αυτό αναφέρεται στα μαγαζιά που πουλάνε αυτή την ευρωπαική έκδοση.Μιλάμε για γλώσσα λειτουργικού ΌΧΙ για πληκτρολόγια.
Link to page
Link to page
06 Sep : 09:39
Επειδή αρχίζετε και μπερδεύεστε, διαφορά σε ότι αφορά τις γλώσσες που υποστηρίζει το λειτουργικό δεν υπάρχει πουθενά παγκοσμίως. Επίσης, καμία διαφορά στις γλώσσες που υποστηρίζει το πληκτρολόγιο (πάλι, μιλάμε για το λειτουργικό). Η μόνη διαφορά είναι ότι αν αγοράσεις Mac από ελλάδα, έχεις το option να έχεις και τους ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους επάνω στα πλήκτρα του πληκτρολογίου. Μόνο αυτό.
06 Sep : 09:24
Μια στιγμή... το mac os x είναι ένα και υποστηρίζει όλες τις γλώσσες που γράφει η apple στο site της.
Link to page
Link to page
06 Sep : 00:01
View all posts (822)

![[ ???? ??? ??? ???? ]](../../e107_themes/macephemera_aquatheme/forum/e.png)